Online Films Kijken

the-hobbit-2-desolation-of-smaug-film.jpg
Home Nieuwe Films Top 10
The Sunlit Night
Source:  Nieuwste Films

'The Sunlit Night' volgt een Amerikaanse schilderes die haar pad kruist met een emigrant bij de poolcirkel aan de Noorse kust. Zij is op de plek belandt wegens carrièremogelijkheden, hij om zijn vader te begraven in het land van de Vikingen. Daar, waar de zon nooit onder gaat, begraven ze het verleden en zien ze de toekomst tegemoet.

Deep Blue Sea 3
Source:  Nieuwste Films

Elk jaar komt de witte haai naar het door Emma geleide reservaat om te paren. Het idyllische bestaan wordt abrupt afgebroken wanneer Emma's ex-vriend arriveert, op jacht naar drie haaien die worden beschuldigd van de afslachting van mensen. Hun moeder Bella was genetisch gemanipuleerd om slimmer en destructiever te zijn. De doden stapelen zich op en het wordt duidelijk dat Bella's nakomelingen haar verbeteringen hebben geërfd. Als zij zich voortplanten, komt er een eind aan het leven zoals we dat kennen.

The Fanatic
Source:  Nieuwste Films

De autistische straatartiest Moose is een enorme filmfan, vooral van zijn favoriete actieheld Hunter Dunbar. Als het moment om zijn idool om een handtekening te vragen in het water valt, schakelt hij de hulp van paparazzifotograaf Leah in. Hoewel de pogingen van Moose om contact te krijgen met Dunbar in het begin onschuldig zijn, begint zijn gedrag steeds meer vormen van stalking aan te nemen. Wanneer het hem lukt om het huis binnen te dringen beseft Dunbar pas waartoe Moose is staat zou kunnen zijn....

Against The Wild 3 - The Great Elephant Adventure
Source:  Nieuwste Films

Phoenix Wilder is een Amerikaans 13 jarig jongetje dat sinds het overlijden van zijn ouders in een pleeggezin in Michigan woont. Het wonen bij zijn pleegfamilie is eigenlijk helemaal niet zo leuk Plots krijgt Phoenix het nieuws dat hij bij zijn Tante Sarah en oom Jack mag gaan wonen, alleen die wonen helemaal in Afrika! Tijdens een safari met oom Jack, raakt Phoenix verdwaald en verliest hij de rest van de groep. Terwijl de anderen op zoek zijn naar Phoenix, moet hij leren te overleveren in de bushbush...

Swimming For Gold
Source:  Nieuwste Films

De 17-jarige topzwemster Claire is erg populair op social media. Ze wint wedstrijd na wedstrijd en hoopt zich te kwalificeren voor de Olympische Spelen. Maar door een ongeluk met een jetski krijgt ze watervrees. Tegen haar zin in wordt ze naar Australië gestuurd om een talentvol jongenszwemteam te coachen. Claire heeft er veel moeite mee om haar angsten te overwinnen. Gelukkig schieten haar vriendinnen én de knappe captain van het zwemteam haar te hulp.

Survive the Night
Source:  Nieuwste Films

Op een afgelegen boerderij gijzelt een nietsontziende overvaller een gezin om een chirurg tot een spoedoperatie op zijn gewonde broer te dwingen. Maar dat is buiten de vader van de chirurg gerekend, een gepensioneerde sheriff die een strijd op leven en dood aanbindt met de criminele broers.

Force of Nature
Source:  Nieuwste Films

Wanneer een orkaan Puerto Rico nadert begeleiden agent Cardillo en zijn partner Jess een evacuatie. Als ze een appartementencomplex evacueren stuiten ze per toeval op een gewelddadige kunstroof, onder leiding van de gevaarlijke John the Baptist. Er ontstaat een heftige strijd waardoor oud-agent Ray en zijn dochter Troy niet anders kunnen dan zich erin mengen. Naarmate het water stijgt, en de het gevecht doorgaat verandert het complex in een betonnen val die volstroomt met water...

A Million Little Pieces
Source:  Nieuwste Films

A Million Little Pieces is het verhaal over James, een drugsverslaafde die continu high door het leven gaat. Hij leeft op het randje van de dood en wordt gedwongen opgenomen in een afkickkliniek. Hij moet eerst het feit erkennen dat hij verslaafd is en zijn demonen onder ogen komen in de constante keuze tussen leven of dood. Met de hulp van andere (ex)verslaafden, waaronder Leonard, vindt hij langzamerhand de weg terug naar zijn ware zelf.

The Day Shall Come
Source:  Nieuwste Films

Een arme predikant uit Miami krijgt geld geboden om te helpen voorkomen dat zijn familie het huis uit wordt gezet. Hij heeft geen idee dat de geldschieter voor de FBI werkt en van plan is een crimineel van hem te maken door het voeden van zijn idiote revolutionaire ideeën.

The Swan Princess: A Royal Wedding
Source:  Nieuwste Films

Prinses Odette en prins Derek zijn uitgenodigd voor het huwelijk van prinses Mei Li en haar grote liefde, Chen. Maar de gemene tovenares Fang wil zelf met Chen trouwen en heeft een vloek uitgesproken. Odette en haar koninklijke vrienden moeten proberen de betovering te verbreken, zodat Mei Li en Chen kunnen trouwen en nog lang en gelukkig kunnen leven.