Online Films Kijken

hungergames-mockingjay-part1-film.jpg
Home Populaire Films Top 10
Hoe Tem Je een Draak 3
Source:  Populairste Films

NEDERLANDS GESPROKEN. Wanneer het opduiken van een vrouwelijke Hemelfeeksdraak samenvalt met de gevaarlijkste dreiging ooit, begint voor Hikkie en Tandloos een levensgevaarlijke tocht naar een mythische verborgen wereld. Onderweg ontdekken ruiter en draak eindelijk waar ze voor bestemd zijn. Samen zullen ze vechten voor alles wat hen dierbaar is. Een verrassend verhaal over volwassen worden, moedig het onbekende trotseren en... afscheid leren nemen.

We Die Young
Source:  Populairste Films

De 14-jarige Lucas is een drugskoerier voor MS-13, een van de meest agressieve gangs in Amerika. Wanneer Boss Rincon zijn 10-jarige broertje Miguel lid wil maken van de gang, besluit Lucas met Miguel te ontsnappen. Op de vlucht voor de gangsters ontmoeten de twee de getraumatiseerde oorlogsveteraan Daniel die met drugs zijn verleden probeert te vergeten. Terwijl ze steeds verder in het nauw worden gedreven, blijkt dat ze meer aan elkaar hebben dan dat ze ooit hadden verwacht.

Glass
Source:  Populairste Films

David Dunn is met hulp van zijn zoon op zoek naar de seriemoordenaar die verantwoordelijk is voor een aantal ontvoeringen. Wanneer David stuit op de dader, Kevin Wendell Crumb met de psychische aandoening Dissociatieve Identiteitsstoornis, worden ze allebei opgepakt en opgesloten in een inrichting. Daar brengt psychologe Ellie Staple ze samen met de geniale, maar breekbare Elijah Price met als doel ze alle drie af te helpen van wat zij ziet als grootheidswaanzin. Maar kan ze wel op tegen deze drie zelfverklaarde superhelden?

Bumblebee
Source:  Populairste Films

De film begint in 1987, als Bumblebee aan het schuilen is in een autokerkhof in een klein Californisch badplaatsje. Charlie, een avontuurlijke tiener, ontdekt de zwaar beschadigde Bumblebee.

Second Act
Source:  Populairste Films

Maya is succesvol als assistent-manager bij een supermarkt. Wanneer haar een positie als filiaalmanager wordt geweigerd omdat zij geen diploma heeft, zakt de moed in haar schoenen. Als ze door een vergissing mag solliciteren voor een topfunctie bij een multinational van verzorgingsproducten, weet zij dankzij haar kennis de CEO te overtuigen dat zij de juiste kandidaat is. Met grote verwachtingen en een levensstijl waar ze altijd van droomde moet ze bewijzen dat ervaring evenveel waard kan zijn als een diploma in de zakenwereld.

Aquaman
Source:  Populairste Films

'Aquaman' is een actierijk avontuur dat zich afspeelt in de uitgestrekte, adembenemende onderwaterwereld van de zeven zeeën. Het onthult het verhaal van half mens, half Atlantiër Arthur Curry en draait om het avontuur van zijn leven. Een avontuur waarin hij wordt gedwongen om de confrontatie met zichzelf aan te gaan, om zo te ontdekken of hij zijn lotsbestemming kan vervullen... koning zijn.

Mortal Engines
Source:  Populairste Films

Duizenden jaren nadat onze beschaving verwoest is door een catastrofale gebeurtenis, heeft de mensheid zich op een opmerkelijke manier aan de extreme omstandigheden aangepast. De mensen wonen in kolossale steden, die op rupsbanden over de aarde rollen. De bewoners van de grote steden vallen de kleinere steden aan om te plunderen en aan brandstof te komen. Tom Natsworth moet vechten om te overleven nadat hij de gevaarlijke Hester Shaw ontmoet. Twee tegenpolen worden door het toeval bondgenoten en samen proberen ze de toekomst te veranderen en te zorgen voor minder onrecht.

A Star Is Born
Source:  Populairste Films

Doorgewinterde muzikant Jackson Maine ontdekt en wordt verliefd op worstelende artiest Ally. Ze heeft haar droom als zangeres bijna opgegeven... totdat Jack haar in de schijnwerpers zet. Maar zelfs nu Ally's carrière opbloeit, gaat de persoonlijke kant van hun relatie achteruit en vecht Jack een voortdurende strijd met zijn eigen demonen.